• Behandeling in 3 fasen

  1

  Fase 1
  Beauty Detox

  De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal gaat zuiveren en herstellen. Na een periode van twee maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug

  2

  Fase 2
  Rebalance

  Voor een stevige en egale uitstraling heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een gezonde huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

  3

  Fase 3
  Uplifting

  De uplifting producten zitten bomvol natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er vol en gezond uitziet. Door de voorgaande stappen van Beauty Detox en Rebalance profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de Uplifting huidverzorgingslijn. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.

 • broken image

  Het eindresultaat

  1. Natuurlijke huidverbetering
  2. Inner Peace, Outer Beauty
  3. Zelfliefde, daadkracht en tederheid
  4. Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je vertellen
  5. Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijks leven

 • Wens je één van deze behandelingen graag te combineren?

  Neem even contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.