• Meraki Holistic Beauty & Hair

  Ik ben Sandra Werckx,
  En ik stel me graag kort voor… Al heel lang voel ik de passie om in mijn professionele leven mensen een goed gevoel te geven en hun mooi te maken. Mijn werk als kapster deed ik met voldoening maar toch voelde het alsof er iets ontbrak.
   
  Ik bleef niet bij de pakken zitten en zocht naar bijkomende opleidingen die me hierbij konden helpen. Zo volgde ik een cursus Chinese hoofdmassage en de opleiding schoonheidszorgen was ook een mooie “surplus”. Het volgen van deze opleidingen en de positieve ervaringen maakten me zelfzeker en ik luisterde nog meer naar mijn intuïtie.
   
  Dit bracht me bij “Colour & Spice”. Oprichtster Natascha Koningsveld toonde me exact de visie die ik al zolang in mijn hoofd had maar niet naar buiten wist te brengen. De holistiche benadering van deze behandelmethode en de natuurzuivere producten pasten perfect in mijn visie en is een mooie aanvulling in mijn praktijk en in mijn dagelijkse leven.
  broken image
 • Ik geloof in de kracht van de gedachten
  De wil om iets te manifesteren
  De helende kracht van de natuur
  Inner peace en outer beauty
  In je kracht staan en daarop blijven vertrouwen.

 • Ik kijk er alvast naar uit om dit met jou te delen.

  Je bent dan ook van harte welkom.

   

  Wil je graag meer uitleg en informatie over deze unieke methode en wat ik nog meer voor je kan betekenen mag je me uiteraard altijd vrijblijvend contacteren.

   

  Sandra

 • Meraki [May - Rah - Kee ] - Grieks

  Betekenis: ‘iets doen met soul, passie en creativiteit’, waar je een stukje van jezelf achterlaat in wat je doet. Het is mijn missie om vrouwen de inzichten en handvaten aan te reiken dat ware schoonheid van binnenuit komt.